آموزش

دوربین مدار بسته پین هول

دوربین مداربسته مخفی

یکی از دوربین‌هایی که می‌خواهیم در این یادداشت به آن بپردازیم، دوربین‌های مداربسته مخفی یا اصطلاحاً دوربین‌های pinhole یا مینیاتوری است. این دوربین‌ها دقیقاً همان کارایی دیگر دوربین‌ها را دارند تنها با این تفاوت که از دیگر دوربین‌ها کوچک‌تر هستند.

کاربرد دوربین مداربسته مخفی

کوچک و ظریف بودن این نوع دوربین‌ها قطعاً بر هیچ‌کسی پنهان نیست. به همین دلیل نصب آن بدون محدودیت مکانی انجام می‌شود و به‌عنوان یک دوربین نامحسوس، تصاویر را ضبط می‌کند؛ اما کاربردهای این نوع دوربین‌ها برخلاف تصور که برای سو استفاده و کارهای غیرانسانی استفاده می‌شود؛ می‌توان به نصب آن‌ها در فضاهای که کوچک هستند مانند آسانسورها و یا اتاقک‌های رک سرور و … اشاره کرد.

بدنه و ابعاد دوربین مداربسته مخفی

ابعاد این دوربین‌ها بسیار کوچک است و گاه کوچک‌تر از یک‌بند انگشت است؛ اما بعضی از این دوربین‌ها دارای روکش بزرگ‌تر و قابل‌رؤیت هستند؛ که این نیز جای نگرانی نیست، چراکه فقط به‌اندازه که لنز بتواند تصویربرداری کند، می‌شود جاگذاری کرد.

وسایل جانبی دوربین مداربسته

این نوع دوربین‌ها می‌توانند با کابل و بدون کابل باشند. دوربین مداربسته مخفی با کابل به‌وسیله یک کابل به دستگاه ضبط کننده وصل می‌شود و دوربین مداربسته مخفی بدون کابل که از طریق وای فای

یا بلوتوث انتقال تصاویر را انجام می‌دهد. همچنین یک مدل دوربین مداربسته مموری کارتی موجود بوده که تمام اطلاعات تا 128 گیگابایت را در خود ذخیره می‌کند.

منبع تغذیه دوربین مداربسته مخفی

برق این دوربین‌ها یا از طریق کابل برق است یا از طریق باتری که در خود دوربین تعبیه‌شده است. باتری که در این نوع دوربین‌ها بکار می‌رود اکثراً از نوع لیتیوم است؛ که ظرفیت آن‌ها از 200 میلی‌آمپر تا 1100 میلی‌آمپر متفاوت است.

لنز دوربین مداربسته مخفی

لنز دوربین‌های مداربسته به‌طورکلی به 3 دسته تقسیم می‌شود: لنز فیکس، لنز وری فوکال و لنز موتورایز؛ اما در دوربین‌های مخفی به دلیل اینکه بسیار کوچک است و امکان جابه‌جایی لنز در آن طراحی نشده درنتیجه از نوع فیکس است. همچنین کیفیت تصویر در این نوع دوربین‌ها تا 16 مگا پیکسل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *